Ey havuz okuru sana bidon kafalı desem hemen hoplarsın. Gök kubbeyi kafamıza geçirirsin. Ama havuz medyası sana bidon kafalı muamelesi yapınca “ya rabbi şükür” deyip inanırsın.

Bak bugün yine, yeniden sana bidon kafalı muamelesi yaptı Star gazetesi. İnan bunu bana veya muhaliflere yapmıyor. Biz zaten onların yalanlarına inanmıyoruz. Kabataş yalanı da senin içindi, Sümeyye Suikasti yalanı da sana söylendi. Senin dışında kimse inanmadı o yalanlara ama sen, belki de gerçekten bidon kafalı olduğun için hepsini yedin. Üstüne de ya rabbi şükür deyip o yalancıların peşinden gittin.

Ey havuz okuru sen onları sorgulamadığın sürece onlar sana bidon kafalı muamelesi yapmaya devam edecek. Belki de bidon kafalı olduğun için hiç bir zaman sorgulamayacaksın.

Dü yaptıkları gibi bugün de bidon kafalı muamelesi yaptılar sana. Üstelik bu sefer ulvi davanız için değil, resi ve ailesini korumak için değil, yolsuzluğu ve hırsızlığı kapatmak için değil, patronlarının kumar borcu iddialarını örtbas etmek için sana bidon kafalı muamelesi yaptılar…

Nasıl yaptıklarını anlatayım: Bak Star gazetesi patronu kumar borcu nedeniyle kurşunlanınca, (savcılık ne için kurşunlandığını açıklayana kadar mevcut veriler ışığında akla en yakın argüman bu ) okuduğun gazeten şöyle bir iddiada bulundu: Alman’ya dan bir tehdit mektubu aldık mektupta şöyle yazıyordu: ‘Paralel ile çok uğraşıyorsun, sana aile acısı yaşatacağız: Bu iş için 40 bin Euro ayırdım.’ 

Cümle bana ait değil. Gördüğün gibi tırnak içine yazılmış. Bizzat Star gazetesi bir kaç gündür bu argümanı işliyor.

İte bu da haberin imajı:

YalanMektup

Ey havuz okuru gazeten biliyor ki sorgulamaz bir bidon kafalısın, ya da böyle değilsin ama sana böyle muamele ediyor, bizzat kendi yayımladığı mektupta olmayan ifadeyi habere koyarak senin o yalana inanmanı sağlıyor.

İşte yine Star’ın yayımladığı mektup. Bak bakalım “Paralel ile çok uğraşıyorsun, sana aile acısı yaşatacağız: Bu iş için 40 bin Euro ayırdım” ifadesini  bulabilecek misin. Bulamadığın halde havuz yalanına inanıyorsan gerçekten bidon kalfalısın. İnanmadığın halde o yalancıları okumaya devam ediyorsan, bidon kalpli olmalısın…

İşte o  mektup:

HavuzTehditMektup

Şimdi ey havuz okuru bak mektubu da okudun. Bidon kafalı değilsen, hadi çık ve bu yalanı sana yedirenlere hesap sor: Mektupta geçtiğini söylediğiniz bu ifade nerede? Böyle bir ifade varsa neden yayımladığınız mektupta yok?

Bak ben soruyorum. Üç gündür havuz cenahından tık yok. İnan bana benim okurum bu yalana inanmaz sorar sorgular. Havuz medyası da bunu bildiği için bu yalanı bana ve muhalif kesime değil, sana, AKP’liye söylüyor. Seni bidon kafalı yerine koyuyor…

Emre Uslu

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...