Erdoğan sevgisi boyut değiştir. İş çığrından çıktı.

İnsanların duygu, düşünce ve fikirlerini paylaşma ve kendini anlatma adına sıkca kullanılan twittır alemi inanılmaz bir twit ile adeta sarsıldı.

Yüzde 99’u Müslüman olan ve dindar bir partinin iktidarda olduğu ülkemizde, insanların şahıslara olan sevgilerinin, kişileri ne derece uç ve olmaz bu kadar dedirtecek hale getirdikleri, son yaşanan olayla bir kere daha gözler önüne serildiğini ibretle ve hayretle gördük.

Meryem Gündoğmuş isimli kullanıcının, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini ifade etmek için kullandığı ifadeler adeta şok etkisi yarattı.

Profilinde “Sivas Derneklerinde Kadin Kolları Başkanı ve, Sancaktepe Belediyesinde çalıştığı yazan” twitter kullancısı, Gündoğmuş Erdoğan’ın karısı olmak istediğini yazdı. Üstelik buna Peygamberimizi alet etti. Gündoğmuş aynen şunu yazdı:

“Reis-i Cumhurumuz uygun görürse onun zevcesi olabilirim. Sahabe hazretleri de cihat eden Peygamber efendimize zevcelerini ikram etmişlerdir.” dedi.

Okuyanların gözlerine inanamadığı twit, twitırın en çok konuşulan ve yorumlanan konusu oldu.

Mesajda, Peygamberin dostları olan sahabilerin, cihat eden Peygamber efendimize hanımlarını ikram ettiği gibi, mide bulandıran ve sapıkça bir teklifte bulunduğunu iddia eden Gündoğmuş, büyük tepki aldı.

Adeta Peygamberi ve sahabisini -haşa- sapık gibi gösteren ifadeler kullanan Gündoğmuş, kendisinide sayın Cumhurbaşkanı’nın eşi olabileceğini söylemesi, büyük tepkiyle karşılandı.

Hem, Peygambere hem de sahabilerine, büyük ve iğrenç bir iftira atarak, kendisininde bunları örnek olarak  Erdoğan’ın eşi olabileceğini ilan etmesi, AKP’linin indandığı çarpık din anlayışını da gün yüzüne çıkardı.

İşin daha ilginici AKP’lilerin bu anlayışa itiraz etmemesiydi.

Cahiliye döneminde bile olmayacak olan, bu tür eylemleri, peygambere isnat edecek kadar cahiliye çağının gerisine düşmüş bu inanışlara sahip insanları Seyyid Kutup’un “cahiliyye” kavramını akıllara getirdi. Kutup, Müslüman toplumların Müslüman olmasının onları cahiliyye toplumu olmaktan kurtaramayacağını ifade eder.

Erdoğan’a kuma olmayı teklif eden kadının serüveni merak konusu oldu…

İŞTE O TWİT.

TWIT

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...