Bu gün  Asker ve polisin şehit olması ve masum insanların katledilmesine karşı ses çıkaranlara acımasızca saldıran havuzun kalemşörleri.

Bu gün, “çocuklar ölmesin.”  dediği için , bir öğretmene en ahlaksızca saldırılarda bulunan havuzun yazarları.

Bu gün, masum halkın ölümlerini, şehit cenazeleri ile aklamaya çalışan havuz kalemşörlerinden  Melih Altınok, bakın daha düne kadar, Şehit olan asker babası için ne diyormuş.

 

İşte 21 Haziran 2010 tarihinde, şehit olan, gerçi o zamanlar Altınok için “ölenmiş”, bir askerin babasının, “bu aldığım en güzel babalar günü  hediyesi.” demesine karşı, Altınok nasıl bir yorumda bulunmuş.

CYdHOerW8AAN2FK

 

Bu twiti  gören hesapların RT etmesi ve tepkileri üzerine Melih Altınok , twitini sildi ve RT edenleri ve tepki verenleri engellemeye başladı.

Screen Shot 2016-01-11 at 12.14.07 PMScreen Shot 2016-01-11 at 12.14.17 PM

 

Şimdi şu soruyu soralım bu zihniyete.

2010 yılında şehit olan asker, şehit değil miydi.?

2010 yılında Asker şehit eden PKK terörist değil miydi.?

2016 yılında asker mi değişti, artık şehit demeye başladınız, PKK mı değişti bu gün terörist demeye başladınız.?

 

 

 

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...