Ahmet Hakan’ı tehdit ve Hürriyet binasına saldırı olayıyla kamuoyunun ismine aşina olduğu, bu günSpor Bakanı yardımcısı koltuğunda oturan, Abdurrahim Boynukalın’ın , daha dün diyebileceğimiz bir zamanda attığı twitler, görenler adeta şok oluyor.

Özellikle, Öcalan’a övgüler, devlet konusunda yazdıkları ve Türk Silahlı Kuvvetleri için kullandığı ağır ifadeler içeren twitlerin, hesabından silindiğini görüyoruz.

ÖCALAN KADAR İLKELİ OLUN

CWir3oQWcAAIyOC

NE ZAMANDIR TSK VE DEVLET KUTSALIMIZ OLDU ?

CWir3otXIAAZehA

 

BÜTÜN ATATÜRK HEYKELLERİNİ YIKSANIZ NE HOŞ OLUR

CWir3peXAAIcpd9

 

ASKERİN ŞEHİTLİĞİ KULLANMASI ÖLDÜRÜYOR BENİ

Asker ve PKK yı aynı kefeye koyan Boynukalın, ikisininde şehitlik kavramını kullanmasını, yine aynı kefeye koyarak, biriniz Marksist, biriniz laiksiniz diyor.

CWir3rBW4AAH5LS

Tüm bu kabul edilemez ifadelerle, askere ve TSK’ya saldıran Boynukalın ve AKP zihniyeti, bu gün doğuda yaşananlara karşı çıkanları, ordu ve devlet düşmanı ilan ederek, linç ediyor ve dün övgüler düzdükleri PKK lideri Öcalan ve PKK’nın vahşetlerinin sorumlusu olarak, bebekler ölmesin diyenleri gösteriyor.

Tüm bunları diyen Abdurrahim Boynukalın’a, başbakan Davutoğlu, adeta ödüllendirerek Bakan Yardımcısı yapıyor.

Ne diyelim

Tebrikler.

 

Fuat Baran

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...