Dün Aksiyon dergisi ve Zaman gazetesi Hüseyin Hatemi ile konuşmuş Hatemi’nin AKP aleyhinde yayımladığı görüşleri manşetlerine taşımışlardı.

Aksiyon Dergisi’nin ve Zaman gazetesinin yaptığına tepki göstermiş, sizin hiç mi ilkeniz yok. Size operasyon yapan adama gidip bir de utanmadan mikrofon uzatıyorsunuz yazmıştım. Bunun üzerine bir tartışma başladı. Bir çok Cemaatçi beni eleştirdi. Hasan Sutay vb gazeteciler de yapılanın habercilik olduğunu söyleyip konunun etik kısmını bastırmaya çalıştı.

Ben konunun haber ve habercilik tarafında değilim. Sorduğum soru basit: Sana iftira atan bir adama -başka bir konuda dahi olsa- mikrofon tutup onun tüm görüştlerini meşrulaştırır mısın?

Tuncay Opçin bunun normal olduğunu anlatan uzun twitler attı. Bugün gerçek kendini bir kez daha dayattı. Operasyon adamı Hüseyin Hatemi yine yeniden döndü ve Havuz medyasına söyleşi verip Cemaate yine saldırdı.

Hatemi Havuz’a verdiği söyleşide söyle diyor: “Ben Ak Parti’yi her dönemde destekledim ve yanlış bulduğum konularda her zaman uyarılarımı yaptım. Bir bilim adamı olarak bunun hakkım olduğunu düşünüyorum. 12 Eylül mağduru bir Hukukçu olarak darbe mağduru olan ben nasıl Menderes’in akıbetini tehdit anlamında zikredebilirim? “Erdoğan’ı Menderes’in sonu ile tehdit etti” manşetleri atan haber siteleri beni hiç tanımıyor mu?

 

“FETULLAHÇILARIN BANA VE EŞİME AÇTIĞI DAVALAR ORTADA”

Halen temyiz aşamasında olan Gülen’in hakkımda açtığı dava nedeni ile bu yaygaracılar beni desteklerken şimdi bu gürültünün sebebi nedir? Fetullahçılar hakkında ne düşündüğümü, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ne düşündüğümü beni tanıyan bilir.

 

“BİR DE UTANMADAN BENİ ABANT PLATFORMUNA DAVET ETMİŞLER!”

Benim laflarımı bağlamından kopararak cımbızla manşetler yapan Fetullahçı medya benim Erdoğan ile aramızı açamaz. Kezban Hanımın da benim de duruşum bellidir. Bir de utanmadan bugün mail gönderip beni Abant Platformu’na davet etmişler. Hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar. Yazık!”

İşte size Hüseyin Hatemi, işte size Cemaatin ödüncü tavrı. Sizce de Hatemi haklı değil mi? Meğer Cemaat medyasının tek ilkesizliği bu adamı Aksiyon’un logosunun bile üstünden görmek değilmiş. Hatemi ailesi yalan ve iftiralarıyla bilinen bir ailedir. Umarım yine yalan söylüyordur. Eğer gerçekten de Cemaat Hatemi’yi Abant Platformuna davet ettiyse şu soruyu sormak hakkımız: BİR DE UTANAMADAN BU ADAMI ABANT PLATFORMUNA MI DAVET ETTİNİZ? ADAM MI KALMADI ABANT PLATFORMUNA DAVE EDECEK? Rezalet paçalarınızdan akıyor. Kendinize gelin…

 

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...