Kayım tarafından el konulan ve havuz medyasının en büyük yalan haber merkezlerinden biri haline gelen Bugün Gazetesi, bu gün yine büyük bir yalan haberciliğe imza attı.

Havuz medyasında her gün düzenlenen, “kim daha büyük yalan haber yapar” yarışmasının bugün ki galibi Bugün Gazetesi oldu.

Bugün Gazetesi’ndeki haber şöyle.

Asya Termal’de yalıtımlı özel FETÖ odaları var

Mahmut Arslan, bir dönem FETÖ örgütünün elinde olan Kızılcahamam’daki Asya Termal’de örgüt mensuplarının kullanımı için yalıtılmış özel odalar olduğunu söyledi. Arslan, Fethullah Gülen’in de burada kaldığını belirtti.

AK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan bugün’e konuştu. Arslan, bir dönem FETÖ yapılanmasının elinde olan Asya Termal’de örgüt mensuplarının kullanımı için yalıtılmış özel odalar olduğunu söyledi. Paralel Devlet Yapılanması tehdidinin boyutları konusunda FETÖ’nün Ankara Kızılcahamam’daki Asya Termal tesisini örnek gösteren Arslan, “Asya Termal’i Kızılcahamamlı birileri almış şimdi. Geçtiğimiz günlerde bizi gezdirdi. 3 bin metrekarelik özel bir alan Fethullah Gülen’e aitmiş ve sadece onun onay verdiği insanlar oraya girebiliyormuş. Ayrı bir bölüm, içerisinde bir sürü katlar, gizli odalar, yalıtılmış odalar konulmuş. Ders verdiği, inzivaya çekildiği odalar varmış. Amerika’ya gitmeden önce orada epey kalmış” dedi.

Haber bu şekilde ve manşetten..

bugun_2016-01-28


Asya Termal tesislerinde Fethullah Gülen için özel odaların olduğu ve Gülen’in Amerika’ya gitmeden önce burada epey kaldığı yazıyor.

Şimdi ey Bugün Gazetesinde çalışan arkadaşlar.

Tamam hitap ettiğiniz kesim her şeyi yiyor.

Tamam, sizi okuyanlar çok fazla düşünmüyor ve sorgulamıyor.

Tamam, amacınız gazetecilik değil yalan ve iftira atma.

AMMA…

Bari tarihleri doğru belirleyin ve yalanı üsturuplu atın.

Asya Termal tesisleri 2004 yılında açıldı.

Yani Fethullah Gülen’in Amerika’ya gittiği 1999 yılından 5 yıl sonra.

1999 yılında Amerika’ya gden ve bir daha gelmemiş olan Gülen, nasıl olurda 2004 yılında açılmış olan tesislerde epey kalır.

Bunu bir açıklayabilir misiniz.

Yalanında bir şerefi haysiyeti bir tutarlılığı olur.

Lütfen bundan sonraki yalan haberlerinizde, tarihler konusunda biraz daha dikkatli ve özenli olunuz.

FUAT BARAN- YENİYÖN

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...