Milli Görüşcü gazeteci Atık Köktürk AKP’nin zikzaklarına dayanamadı ve patladı; “Allah rızası için hayatınızda bir defa bile doğru söylediğinizi göremeyecek miyiz?” Kendi twitter hesabından arkası arkasına saydırdı:

İşte Köktürk’ün yazdıkları:

Allah rızası için hayatınızda bir kez bile doğruyu söylediğinizi göremeyecek miyim yaa! Tek taş üstüne taş koymayacak mısınız İslamcılar?

Yine başlattılar süreç ihanetini.. Zor tutmuşlar kendilerini.. Daha askerin teri kurumadı.. Bir tek gündüz vakti havai fişekleri eksik!..

Medya tayfası da başlamış hemen.. “çok şehit verdik ama halkı kazandık!..” Naaptınız da halkı kazandınız oğlum, naaptınız??

“keleşle gelirsen vururum”dan başka bişi mi dediniz? başlattınız süreci. “toparlan ve daha iyi organize ol”dan başka ne demiş oldunuz halka?

Peki sen zaafa düştüğünde ne olacak veya uluslararası rüzgarlar daha da aleyhine estiğinde?? Ermeniler meselesinde de aynı olmadı mı?

Halkın Batı’ya göç ediyor olması, sana (veya senden oluyor) anlamına mı geliyor sanki.. Kimsenin sana geldiği filan yok, hayal görüyorsunuz

“Kira yardımı yaptık bir de çay ikram ettiler.. herşey iyi..” aklı başında biri bunlara kanabilir mi, ülkenin düşünen kimsesi kalmadı mı? dakkası dolmadan “zaten onlar da uzaydan gelmedi, çoğu o yörenin insanlarının evladı” oluverir.. niye senin evladın dağa çıkıyor peki?

AtıfKökturk

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...