Yaklaşık iki yıldır süren bir süreç var.

Erdoğan ve AKP’nin cemaate karşı başlattığı ve en mide bulandırıcı iftiraların ve yalanların atıldığı bir süreç.

Erdoğan cemaate hangi konuda iftira atmış ve saldırmışsa, Allah o konuda erdoğan ve AKP’yi o meseleyi bizzat yaptırarak ve kendilerini o duruma sokarak, çokca iftira ve yalanların kendilerinde  bizzat olduğunu insanlara gösterdi.

İsrail ve Mavi Marmara konusunda cemaate onca saldıran, “güneydeki sevdikleri ülke” diyerek ” Israil ile dost bunlar, Israil ajanı bunlar” diyen Erdoğan ve AKP, son kertede, “İsrail bizim dostumuz ” demiş ve “İsrail’e muhtacız” diyen Erdoğan’ın ağzıyla, kimin İsrail dostu ve sevgilisi olduğunu kendi ağzıyla ilan etmiştir.

En son olarak, Erdoğan’ın sürecin başında cemaate attığı iftiralardan biri olan, “bunlar haşhaşi” söylemi yüzüne vuruldu Allah tarafından.

Ekvador gezisinde basın toplantısı yaparken, Erdoğan’ı protesto edenler, Assasino yani katil, haşhaşi anlamına gelen söylemle protesto ettiler Erdoğan’ı.

Türkçe olimpiyatları için, “artık o iş bitti” diyen ve, “onlara salon ve su bile yok” diyen Erdoğan, Ekvador’da haşhaşi diye protesto edilirken, aynı saatlerde aynı kıtada Türkçe olimpiyatları yapılıyordu.

Eee..Allah’ın sopası yok.

Sen masumlara olmadık iftiraları atar ve haşhaşi derse, Allah sana en beklemediğin anda, taaa Ekvador’da haşhaşi diye seni protesto ettirir.

Ne demişler

Kul zulmeder, kader adalet eder.

Daha neler olacak hep beraber göreceğiz.

İŞTE EKVADORDA ERDOĞANA HAŞHAŞİ DİYEREK YAPILAN PROTESTO

 

FUAT BARAN

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...