İstanbul Emniyet Müdürlüğünden ilgili birimlere gönderilen bir yazıda, bombalı araç ve canlı bombalı eylemler gerçekleştirecekleri bilgisine ulaşıldığı iddia ediliyor. WhatsApp gruplarında eleden ele dolaşan gizli içerikli yazıda tüm tüm şube ve ilçe emniyet müdürülüklerine ,halkın yoğun olarak kullandığı  yerlerde gerekli tedbirlerin alınması ve güvenlik seviyesinin üst düzeye çıkarılması emri verildiği söyleniyor.

Whats up guruplarında dolaşan  ve İstanbul’da panik havası yaratan belgede

-Uzunçayır metrobüs

-Ayrılık çeşmesi metro

-Üsküdar metro-Marmaray

-Zincirlikuyu Metrobüs

-Okmeydanı Metrobüs

-Edirnekapı Metro

-Yenibosna Metrobüs

-İncirli Metrobüs

-Merter Metro

gibi halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde ve Esenyurt ve Esenler meydanlarında canlı bomba ve bombalı araçlarla saldırı yapılabileceği uyarısının İStanbul gene iddia ediliyor.

Bu nedenle, tam güvenlik adına, devriye ve alan kontrolünü kapsayan tüm tedbirlerin alınması emrinin verildiği söyleniyor.

Emniyet sık sık böyle belgelerle birimleri uyarı. Bunda garipsenecek bir şey yok. Ancak isim ve yer bildirerek yapılan bu uyarının halkta tam anlamıyla panik oluşturduğu görülüyor.

Söz konusu yazıya konu olan ihbarın bir istihbarat çalışmasının sonucu olduğu sanılıyor.

İŞTE SÖZ KONUSU BELGE OLDUĞU İDDİA EDİLEN WHATSAPP MESAJ

Screen Shot 2016-02-24 at 11.43.28 AM

 

 

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...