Karman’da Ensar Vakfı’nın bünyesinde görev yaparken 45 erkek çocuğa tecavüz eden Muharrem Büyüktürk’ün Ensar Vakfı’nın en faal öğretmenlerinden biri olduğu anlaşıldı. Twitter hesabından çocukları Kayseri’deki İmam Hatip Etkinliğine götürdüğü anlaşılan Muharrem Büyüktürk’ün Ayrıca Karaman belediyesinden de ücret aldığı iddia ediliyor.

İddiaya göre Karaman Belediysesinin dergisi İmaret’in daimi yazar kadrosunda bulunan Muharrem Büyüktürk’ün Şehirde çocuk olmak adlı yazı yazdığı anlaşıldı. Belediyeye yakın kaynaklar İmaret dergisinin yazarlarına Belediye bütçesinden dolgun telif ücretleri ödendiğini belirtiyor.

Karaman Belediyesi’nin kültür hizmeti olarak 2010 yılında yayın hayatına başlayan ve şehir dergiciliğine farklı bir soluk getiren İmaret Dergisi, 14. sayısıyla okuyucularıyla buluştu.

İşte Tecavüzcü öğretmenin Belediye dergisi İmaret’de yazdığını gösteren haber:

Her sayısında farklı bir dosya konusunu ele alarak işleyen dergi, son sayısında şehirde çocuk olmayı ele aldı. Çocuk olmanın sevincine, çocukluğu kaybetmenin hüznüne ve şehirde çocuk olmanın avantaj ve dezavantajına dair yazıların yer aldığı dergide, şehirle ilgili pek çok fotoğraflar da mevcut. Fotoğraflarıyla Karaman Fotoğrafı Derneği bu sayıya büyük katkı sağladı. Dergide, Dr. Kamil Uğurlu, Prof. Dr. Alaattin Karaca, Yrd. Doç. Dr. İsmail Güllü, Dr. Ahmet Cengiz gibi akademisyenlerin yanı sıra Mehmet Kurtoğlu, Talat Duru, Şeref Acar, Mustafa Özdemir, Osman Nuri Koçak, Ahmet Küçükcicibıyık, Yasemin Küçükcicibıyık, Remzi Tartan, Yakup Özkaraalp, Yakup Acar, Burhan Yemiş, Yakup Akbay, Yusuf Yıldırım, Muharrem Büyüktürk, Mustafa Doğan’ın yazıları yer alıyor.

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...