Karaman’da 45 çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanınca İlsamcıların tanımzadan geldiği öğretmen Muharrem Büyüktürk’ü İslamcı medyanın yakından tanıdığı ortaya çıktı.

Büyüktürk’ün Karaman’da öğretmen olmasının yanında İslamcı yayınlarda sık sık yazılar yazdığı ortaya çıktı. İlk Adım dergisinde Milli Gençlik Vakfı’nın ilk kurucularından odluğunu söyleyen Büyüktürk’ün Karaman’da yayın yapan AKP’ye yakın Karaman Gündem internet sitesinde de yazılar yazdığı ortaya çıktı.

Karaman Gündem sitesinin yaptığı habere göre (site haberi kaldırmış ancak haber Google belleğinde halen duruyoyor) Muharrem Büyüktürk’ün İlsamcı yayın organları Dünya Bülteni, Time Türk ve Yedi İklim dergilerinde de çalıştığı ortaya çıktı.

karamangundem.com dergisinin yazarlarının buluştuğu toplantıyı haber yapan site Büyüktürk’den şu alıntıyı yapıyor: “Muharrem Büyüktürk İstanbul’dan Karaman’a yeni geldiğini orada da basınla uğraştığını, dunyabulteni.com, timeturk.com ve Yedi İklim Dergisi’nde ki tecrübelerini aktarmaya çalışacağını söyleyerek organizasyondan dolayı teşekkür etti.”

BuyukTurkTimeTurk

Büyüktürk’ün İslamcı camia arasında hemen herkesin bildiği tanıdığı bir isim olması Ensar Vakfı’ndaki telaşı da anlatıyor. Her ne kadar Ensar Vakfı sanki Büyüktürk’ü hiç tanımıyormuş gibi yapsa da, Büyüktürk’ün neredeyse tüm İslamcılar tarafından tanınıp bilindiği gerçeği ortaya çıkıyor.

Şimdi Kamuoyu, Dünya Bülteni, Time Türk ve Yedi İklim yayın organlarından açıklama bekliyor. O öğretmeni tanıyor muydunuz? Bünyenizde görev yaptı mı? sitelerinizde yazı yazdı mı? Yaptıysa neden saklıyorsunuz, neyi örtmeye çalışıyorsunuz?

 

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...