Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında  81 ilden gelen gençlerle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı Erdoğan’ın konuşma yaptığı Ak Saray’dan çok çarpıcı fir fotoğra karesi geçti.

Erdoğan, gelen gençlere konuşma yaparken kürsüde korumaların hazır beklemesi dikkat çekti. Erdoğan’ın kendi sarayına aranarak alınan seçilmiş misafirlerinin karşısında bile korumalarla çıkması “bu korku neden?” sorusunu akıllara getirdi.

Erdoğan dünya liderleri arasında en kalabalık korumaya sahip liderlerden biri. Çoğu zaman Erdoğan’ın geçiş güzergahındaki trafik durduruluyor. Zaman zaman Erdoğan geçecek diye İstanbul Boğazındaki köprülerin bile trafiğe kapatıldığı aşırıya kaçan önlemler alınıyor. Aşırıya kaçan koruma önlemleriden sonuncusu AK Saray’ın içine kadar yansımış görünüyor.

Erdoğan’ın kendi evinde misafirlerinin karşısında korumayla çıkması Erdoğan’ın son dönemlerde siyasete de yansıyan endişeli ruh halini de yantıyor..

.SarayKoruma

 

Kaynak: yeniyon.com

 

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...