Aşağıda izleyeceğiniz videoda Ahsen TV’nin sokak röportajlarında bir AK Partizanla söyleşi yapılıyor. Ahsen TV’de söyleşiyi çok sevmiş olmalı ki web sitesine yüklemiş.

Ak Partizan neler söylüyor neler. “Küfür tek millettir. Bu iman yoklamasıdır bir seçim değil. Müslümanlarla kafirlerim mücadelesi. Müslümanlar kazanıp diğerleri kaybedecek.”

Cevap aslında muhabirin hoşuna gidiyor. Biraz da itidalli davranıyor gibi yapıp madeni kazıyor. “Öyle deme abi şimdi diyecekler ki AK Parti’ye oy vermeyenler kafir mi?”

AK Partizanın cevabı hazır: “Zahire göre hükmederiz bana göre kafirdir. Bu kadar.” Gelen itirazlar üzerine “ben böyle düşünüyorum bunu iman mücadelesi olarak görüyorum” diyor.

“İşin bilincinde olmayan Müslümanlar olabilir” sorusuna karşı bu sefer partizan coşuyor. Kuran tercümesine başlıyor “Kuran’da der ki ‘duanız olmasa’ oradaki dua aklı kasteder. Aklı olmayanın imanı olmaz. Akıl sahibi olan Müslüman için AK Parti’ye oy vermek farzdır. Farzı ilahidir. Cennet kazanılmaz. Burada herkes niyetini göstermiş olacak. Olay budur. Allah kimi zaman okla savaştırır. Kimi zaman oyla savaştırır.”

Partizan hızını alamıyor AKP’ye oy vermeyenlerin mallarına el konması gerektiğini belirtiyor. “Bu son seçim inşallah darbe ihtilal olursa onlar değil biz yapacağız. TUSİAD’ın hepsine el koyacağız. Muhabirin “devrimden mi bahsediyorsunuz” sorusuna partizanın cevabı “kesinlikle” oluyor. “

Şu videoyu izleyin AKP’ye oy veremeyen AKP’ye oy veren tabanın AKP’ye oy vermeyenleri nasıl düşman gördüklerini göreceksiniz. Sahi bu kini bu cahillerin beynine kim ekti? Bu düşmanlık tohumlarını kim suladı? Bu cehaleti kim büyüttü? Bu karanlık zihniyeti kim besledi? En önemli soru şu AKP kaybederse bu kindar nesil ne yapar?

İşte o video:

Kaynak: yeniyon.com

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...