CHP’yi Cezaevindeki PKK’lı mahkumlarla görüştüğü için PKK’ya destek olmakla suçlayan AKP’nin PKK’dan yardım istediği ortaya çıktı.

Abdullah Öcalan ile yapılan İmralı görüşmeleri zabıtlarına göre heyette bulunan Sırrı Süreyya Önder Beşirt Atalay, Efkan Ala ve Bekir Bozdağ ile Başbakanlık binasında yaptığı bir görüşmeyi Öcalan’a şöyle aktarıyor:

“Bizler kendilerine sürece dair uyarılarımızın yeterli şekilde ciddiye alınmamış olmasının sonuçlarını ve sorumluluklarını anlattık. Fakat onlar da KCK’nın tutumu nedeniyle zorlayıcı durumlar olduğunu, yol kesmeler ve asker kaçırma meselesini hiç bir zeminde geçiştiremediklerini söyleyip yardım istediler”

İşte kitabın ilgili sayfasının görüntüsü…
OcalanNotları

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...