Diyarbakır’da sokakların karışması gözleri yeniden bu şehre çevirdi. Üyeleri saldırıya uğrayan Hüda-Par yetkilileri Diyarbakır polisini suçladı. HDP’liler de polisin olaylara müdahale etmediğini, Hizbullah’çılara ses çıkarmadığını iddia ettin.

Diyarbakır sokakları karıştı. 3 kişi öldü bir çok işi yaralandı. Ancak Diyarbakır polisinden hiç bir açıklama gelmedi.

Bu arada kulislere bomba gibi bir bilgi düştü. Diyarbakır’da kurşunlar patlamadan hemen önce, bugün Diyarbakir Emniyet Müdürü ile Efkan Ala’nın görüşüp kahvaltı yaptığı öğrenildi. Kahvaltı’ya bir aliye personelinin de katıldığı öğrenildi.

Efkan Ala’nın Diyarbakır Emniyet müdürünü ziyareti ile Diyarbakır’da olayların patlaması arasında bir ilişki var mı bilinmiyor. Ancak daha önce de Efkan Ala’nın Ağrı’daki provokasyonda valiye emri veren kişi olduğu iddia edilmişti.

Ayrıntılar yeniyon.com da olacak

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...