AKP’li Ümraniye Belediyesi büyük bir skandala ve görgüsüzlüğe imza attı.

Sessiz sedasız TÜRGEV’e bağışladığı milyonlarca dolarlık arsa ve bina ve sosyal tesis bağışlamasıyla bilinen, kendisi de TÜRGEV yönetiminde yer alan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can engelli vatandaşa bağışladığı sandalyeye adını yazdırarak reklam yapıyor.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Belediye bütçesinden, halkın vergileriyle aldığı ve engelli vatandaşlara dağıttığı tekerlekli sandalyelerde adını yazdırarak reklam yaptırması tepkilere neden oldu.

Sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafa sosyal medya kullanıcıları Ümraniye Belediyesi tarafından TÜRGEV’e bağışladığı bina ve arazileri hatırlatarak tepki gösterdi.

Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi inancına sahip olduklarını söyleyen insanların, kendi paralarıyla bile değil, halkın paralarıyla alınan ve  engellilere verilen tekerlekli sandalyelere adeta bir plaka gibi isim yazdırıp reklam yapılması ne insani nede İslami değerlerle bağdaşmıyor.

Daha öncede AKP’li yetkililerin tekterlekli sandalye ve bir boyacıya verilen boya sandığının açılışını kurdela kesilerek yapılması sosyal medyada büyük tepkiyle karşılanmıştır.

Tekerlekli sandalyedeki Hasan Can reklamı “TÜRGEV’e öyle engelliye böyle” dedirtti…

İşte o tekerlekli sandalyeler

CLGvA4OWsAAldwV.jpg-large

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...