Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ile tartışan polis memurlarının ellerinde numalar ile duvara dizilmiş görüntüleri basına yansımıştı. Vekil çocuğu polisleri bir hırsız gibi karşısına dizmiş kendisiyle tartışan polisi teşhis etmeye çalışıyordu.

Görüntüler internete düştüğünce kıyamet kopmuş yetkililer soruşturma başlatmıştı. Soruşturma sonunda AKP adaletinden ne beklenirse o oldu. O polisler sürüldü vekil oğluna hiç bir şey olmadı.

O vekil bu gün şehit polisin cenazesine katıldım diye reklam yapmaya kalktı. Hacı Bayram Türkoğlu twitterden paylaştığı fotoğrafta yanında -büyük olasılıkla polisleri denetlettiği oğlunu- da alarak şehit polisin cenaze törenine katıldı.

Dün polisleri oğlunun karşısında dizen vekil bugün Musalla başında cenaze namazından ve mezar başından twitler atarak reklam yapıyor.

O vekilin oğlu polisleri böyle teşhis etmişti…

PolisTeşhis

Şimdi ise o vekil teşhis ettirip sürgüne gönderdiği o polislerin cenaze töreninden böyle reklam yapmaya kalktı:
İşte o vekilin şehit cenazesinden reklam çıkarmaya çalıştığı twitter paylaşımları:

PolisCenaze2

PolisCenazesi

Dahası bazı sosyal medya kullanıcıları Cenaze namasında babası Hacı Bayram Türkoğlu’nun yanında törene katılan kişinin de o polisleri sıraya dizen İstemi Kağan Türkoğlu olduğunu iddia etti. Bayram Türkoğlu’nun yanında törene katılan kişinin fotoğrafı ile İstemi Kağan Türkoğlu’nun fotoğrafı arasında benzerlikler var. İşte Kağan Türkoğlu’nun fotoğrafı:

İstemiKağanTurkoglu

Halk AKP’lilerin Şehit Cenazelerinden nemalanma ilkesizliğine isyan ederken Hacı Bayram Türkoğlu’nun sanki açılışa katılmış gibi Cenaze fotoğrafı paylaşması mide bulandırdı.

Polisler ise “dün polisleri karşısında dizip sürgün edenler, bugün şehit cenazesi karşısında dizilip reklam yapma peşinde” diyerek Hacı Bayram Türkoğlu’nun twitter paylaşımlarına isyan etti…

AKP’li vekil Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu o polisleri böyle sıraya dizmişti:

 

 

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...