Havuz medyasının amiral gemiciği Ahaber aynı haberde kendini yalanlama rekorunu egale etti. Daha öncede kendisine ve havuz gemicikleri gazete ve televizyonlarında olan yalanını yalanlama rekoru bugün bir kere daha kırıldı.,

Kayseride gerçekleştirilen algı operasyonunda bu sefer hedef Türkiye’nin en çok vergi veren Holdinglerinden Boydak gurubu vardı. Sabahın erken saatlerinde Boydak Holding ve Holdinkin kurmuş olduğu Melikşah Üniversitesi’ne yapılan polis baskınları havuz medyasında son dakika ve flaş haber olarak yerini aldı.

Bunda şaşıracak ne var diyorsunuz duyuyorum. Evet şaşıracak nokta bu değil. Haberin aynı sitede önce bir şekilde daha sonra önceki verilen şeklini yalanlaması ile havuzun bir kere daha  Usta hangi yalanı atmıştık, yalanımızı yalanlamayalım  durumuna düşmesi şaşırılıcak nokta .

Evet havuz medyası kendi haberini kendisini yalanlayarak bizi şaşırttıyordu ama bu sefer bunun aynı gün içinde ve saatler sonra yapılmış olması bu süreçte büyük yol alan havuzun amiral gemiciği Ahaberin kendini aştığının göstergesi oldu.

İşte aynı haber….aynı haber sitesi ….birbirini yalanlayan ifadeler.

CPCAJLBVAAAvEvW

Bu haber de operasyonda gözaltına alınanalar arasında Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak’ta bulunuyor denilerek haberi kendileri veriyor.

CPCAJNqUEAElPVB

Bu haberde gözaltına alınanalar arasında Memduh Boydak’ın olduğu haberlerinin yalan çıktığı söyleniyor…

 

Havuzcu arkadaşlar o yalan çıkan haberler var ya… ha o haberler sizin haberler. Aalooooo….kendinize gelin , tonlarca para alıyorsunuz adam gibi yalan söyleyin olmuyor böyle.

 

KAYNAK

YENİYÖN

Haberimizi okuduğunuz için teşekkürler…

Okuduğunuz bu metinler sesi kısılan, nefesi kesilen insanların sesine ses, nefesine nefes verme çabası. Bu çaba, karınca kararınca Nemrut'un ateşine karşı "yerimiz belli olsun" çabası. Bu çaba, 'zalim zulmederken sen ne yaptın?' diye sorulduğunda "dik durdum" deme çabası. Bu çabanın devam etmesini isteyen dostlarımız aşağıdaki ürünü alarak destek verebilirler. Desteğiniz için yürekten teşekkürler.

Bu yayınların devam etmesi için verdiğiniz destek için çok teşekkürler...